Boateng naj bi prevaral ženo in poskrbel za nemir v nemškem taboru

Le tri dni pred začetkom Euro 2012 je nemir v nemško izbrano vrsto vnesel branilec Bayerna Jerome Boateng.

Objavljeno
05. junij 2012 18.16
Posodobljeno
05. junij 2012 21.01
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Berlin - Tri dni pred začetkom nogometnega evropskega prvenstva je v javnost prišla novica o nespodobnem početju člana nemške reprezentance Jeroma Boatenga, ki naj bi prevaral svojo ženo.

Nemški Bild je namreč danes objavil udarno novico o njegovih posteljnih aktivnostih s 25-letnim nemškim fotomodelom Gino-Liso Lohfink, ki so jo podkrepili tudi z dvema slikama. »Takoj, ko je Jerome izvedel, da sem v Berlinu, je po vsej sili želel iti na pijačo. Dobila sva se ob dveh zjutraj v mojem hotelu. Kaj sva storila po tem? Odšla sva v mojo sobo,« je dejala svetlotlasa lepotica. Njuno druženje v hotelski avli ni bilo neopazno, saj so se za Bild oglasili tudi številni drugi očividci.

Nemški mediji se že sprašujejo, ali je 25-letni branilec Bayerna s tem prekršil disciplinski kodeks nemške nogometne zveze. »Tisto, kar igralec počne v prostem času, kot tudi to s kom se druži, ni moja stvar, kot tudi ni vaša. Boateng je odrasla oseba, hkrati pa moram popraviti vaše navedbe. Tekma s Portugalsko ni bila že naslednji dan, temveč so jo odigrali šele čez teden dni,« je novinarjem Bilda navrgel agent nemškega zvezdnika Jörg Neubauer.

Danes pa je v taboru »elfa« v Gdansku o EP pred prestavnike sedme sile stopil eden najbolj izkušenih članov reprezentance Miroslav Klose in spregovoril o ciljih nemške reprezentance na EP. »Najbolj si želim, da bi uvodni osvojili tri točke ter premagali Portugalsko. Tako bi namreč udejanjili vse tisto, kar zmoremo. Imam dober občutek, kajti za nami so zelo dobre priprave, v ekipi pa je nekaj izvrstnih igralcev,« je razlagal napadalec Lazia.

»Najbolj nevaren ni samo Cristiano Ronaldo, saj nas ne more premagati le en igralec, močni so namreč kot ekipa. Imajo kar nekaj kakovostnih igralcev, izpostavil bi Pepeja, ki zna vedno zapretiti tudi pred golom,« je še dodal Klose, ki bo ravno na dan dvoboja s Portugalsko dopolnil 34. let.