NHL: Jagr se seli v Dallas

Češki hokejist Jaromir Jagr zapušča Philadelphio, v naslednji sezoni lige NHL bo nastopal za Dallas.

sre, 04.07.2012, 08:48

Dallas - Zvezdnik hokejske lige NHL Jaromir Jagr se je v prestopnem roku odločil za menjavo okolja, Philadelphio bo zamenjal za Dallas.

Jagr je z moštvom Dallas Stars podpisal enoletno pogodbo, vredno približno 4,55 milijona dolarjev. »Jaromir Jagr je brez dvoma eden najboljših igralcev v zgodovini lige NHL. V minuli sezoni je dokazal, da je izjemno nadarjen, učinkovit in cenjen igralec, pri Philadelphii je imel odlično sezono,« je dejal Joe Nieuwendyk, generalni direktor ekipe Dallas Stars.

Jagr je v minuli sezoni pri Philadelphii nastopil na 73 tekmah in zbral 54 točk, sicer pa ima češki hokejist za sabo bogato kariero v ligi NHL, v kateri je zbral že 1653 točk in je na večni lestvici NHL osmi po številu doseženih točk in enajsti po številu golov.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se