Ograjenšek zapustil Olimpijo

Ken Ograjenšek je zaradi neizpolnjevanja pogojev v pogodbi zapustil Telemach Olimpijo.

Objavljeno
30. maj 2014 12.37
ace/Hokej
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

Ljubljana - Slovenskega prvaka Telemach Olimpijo je danes zapustil Ken Ograjenšek, ki je kot razlog navedel neizpolnjevanje pogojev v pogodbi.

22-letni Celjan se je za odhod odločil iz podobnih razlogov kot pred njim Mariborčan Miha Verlič, saj je zadnjo plačo prejel za mesec november, zato je prekinil pogodbo z ljubljanskim klubom.

»Upravo kluba sem 20. maja ponovno, tokrat pisno, opomnil na neizpolnjevanje obveznosti iz pogodbe. Ker se do postavljenega roka niso odzvali na poziv, da poravnajo obveznosti, sem z 28. majem odstopil od pogodbe in jo štejem za razdrto. O tem sem pisno obvestil tudi Hokejsko zvezo Slovenije. Zahvaljujem se strokovnemu vodstvu HDD Telemach Olimpije in soigralcem za dosedanje sodelovanje, navijačem in simpatizerjem pa za podporo s tribun,« je svojo odločitev pojasnil Ograjenšek.

Celjski hokejist je bil v zadnji sezoni lige EBEL tretji najučinkovitejši igralec Olimpije, za katero je na 54 tekmah vknjižil 35 točk (16 golov +19 podaj), s čimer je med »zmaji« zaostal le za Jeffom Ulmerjem (41) in Miho Verličem (40), ki sta že zapustila ljubljanski klub.