Rajsar podaljšal z Jeseničani

Slovenski prvak Sij Acroni Jesenice je z napadalcem Sašo Rajsarjem sklenil novo enoletno pogodbo.

Objavljeno
01. julij 2015 12.10
mpi hokej
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

Jesenice - Slovenski hokejski prvak Sij Acroni Jesenice je s svojim napadalcem Sašo Rajsarjem sklenil novo enoletno pogodbo.

26-letni Jeseničan je bil v pretekli sezoni najboljši strelec svojega moštva. V ligi INL je na 30 tekmah prispeval 26 golov in 23 podaj, v državnem prvenstvu pa je na 12 tekmah dosegel 33 točk (17+16).

Rajsar je imel po koncu sezone kar nekaj ponudb, tudi iz ljubljanske Olimpije, vendar pa se je odločil, da bo še naprej nosil dres jeseniškega kolektiva:

»Kar nekaj mamljivih ponudb je prišlo na moj naslov po končani sezoni. Vsako sem vzel resno, jo pretehtal, na koncu pa vseeno sklenil, da je zame najbolje ostati na Jesenicah. V tej sredini sem v pretekli sezoni užival, igrali smo dober hokej, pokazali smo se kot močna ekipa in na koncu to kronali z naslovom državnega prvaka. Cilji predsednika in uprave so za to sezono še višji in to je bil eden od glavnih razlogov, da ostajam v Podmežakli. Poleg tega so vse zadeve v klubu urejene zelo profesionalno, kar je dodaten plus. Veselim se prihajajoče sezone,« je povedal Rajsar.