Grm ostaja na čelu KZS

Na današnji redni letni (volilni) skupščini je bil edini kandidat za predsedniški stolček, ki ga zaseda že od leta 2012.

Objavljeno
18. januar 2017 22.39
rsi-kolesarstvo
J. P.
J. P.

Ljubljana - Tomaž Grm ostaja na čelu Kolesarske zveze Slovenije, saj je na današnji redni letni (volilni) skupščini kot edini kandidat za predsednika KZS prejel nov štiriletni mandat. Skupščine se je udeležilo 49 od 90 delegatov, predstanikov klubov. Grm vodi zvezo od leta 2012, v preteklem štiriletnem obdobju pa je pohvalil dobro delo, izpostavil številna osvojena odličja, nastanek prve ženske profesionalne ekipe BTC City Ljubljana, poudaril pa, da je bilo na voljo manj denarja, kar so skušali čim bolje reševati.

»Nisem naredil vsega, kar sem si želel, v novem mandatu bi rad izboljšal stvari, ki jih doslej nisem. Za to sem jaz kriv. Želja je več in bolje sodelovati kot v minulih štirih letih. Dela je veliko. Upam, da se mi bo v prihodnjem mandatu posrečilo,« je vzrok za novo kandidaturo pojasnil Grm. Že pred današnjo volilno skupščino, že ob koncu lanskega leta, so izvolili predsednike odborov. Tomaž Poljanec odslej vodi odbor za cestno kolesarstvo, Jan Starman za gorsko kolesarstvo in Dušan Hajdinjak za množičnost in rekreacijo, vsi so tudi novi podpredsedniki KZS.