Dragićev da ali ne reprezentanci šele v ponedeljek

Goran Dragić se je selektorjem Juretom Zdovcem že pogovoril o (ne)igranju na SP, a odločitev bo znana šele prihodnji teden.

Objavljeno
20. maj 2014 12.55
Posodobljeno
20. maj 2014 12.55
rsi*Goran Dragic
J. P., Š. Ro., Delo.si
J. P., Š. Ro., Delo.si

Ljubljana − Negotovosti glede nastopanja prvega zvezdnika slovenske košarkarske izbrane vrste Gorana Dragića na letošnjem svetovnem prvenstvu v Španiji še ni konec, trajala bo vsaj še do naslednjega tedna. Priljubljeni košarkar, ki je v tej sezoni navduševal v ligi NBA v dresu Phoenixa, se je danes na sestanku dobil s selektorjem Juretom Zdovcem, generalnim sekretarjem Košarkarske zveze Slovenije Iztokom Remsom in direktorjem članskih reprezentanc Matejem Avanzom, vendar pa odločitve še niso sporočili.

S KZS so po sestanku poslali sporočilo za javnost, da bodo zaključke sestanka predstavili v posebnem sporočilu za javnost v ponedeljek, 26. maja. Do takrat nihče od naštetih v zvezi s to temo ne bo dajal nobenih izjav, so še zapisali.

»Če sem se pred mesecem dni še bolj nagibal k temu, da ne bi igral, sem zdaj že nekoliko bližje,« je pred sestankom namignil starejši iz bratovske naveze Dragić.

Tudi nastop njegovega mlajšega brata Zorana na letošnjem SP pa se je te dni znašel v negotovosti zaradi operacije kile, a so se s KZS že odzvali, da bo »Zoki« zagotovo udeleženec prvenstva v Španiji.