Messina se iz NBA vrača na klop CSKA

Košarkarski trener Ettore Messina bo znova prevzel vodenje CSKA, s katerim je že dvakrat osvojil evroligo.

tor, 19.06.2012, 14:55

Moskva - Na klop moskovskega CSKA se vrača italijanski košarkarski trener Ettore Messina. Slednji je klub že vodil med leti 2005 in 2009 ter z njim osvojil dva naslova v košarkarski evroligi, tokrat pa se vrača kot zamenjava za Jonasa Kazlauskasa, s katerim vodstvo kluba ni podaljšalo pogodbe.

Messina je v najmočnejšem klubskem evropskem tekmovanju slavil v letih 2006 in 2008, s klubom iz Moskve pa je osvojil štiri naslove v ruskem prvenstvu in dva ruska pokala.

Pred štirimi leti se je italijanski strokovnjak preselil k Real Madridu, po številnih neuspehih pa se je iz Španije preselil v ligo NBA k Los Angeles Lakers, kjer je opravljal vlogo svetovalca.

Povezane novice

Evroliga: finalista CSKA in Olympiacos
11. maj ob 23:05
Košarkarji CSKA so v polfinalu evrolige premagali Panathinaikos, Olympiacos pa je porazil Barcelono Erazma Lorbka.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se