Union Olimpija ostala tudi brez Luke Rupnika

Pred tekmo evropskega pokala proti Bešiktašu se je v moštvu Uniona Olimpije poškodoval še Luka Rupnik.

Objavljeno
18. november 2014 16.15
uho*Union Olimpija - Krka
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Ljubljana - V ekipi Uniona Olimpije so prej jutrišnjo tekmo proti Bešiktašu zaskrbljeni zaradi nove poškodbe. Luka Rupnik je dobil neugoden udarec v ramo, zato so mu zdravniki svetovali mirovanje, so sporočili iz kluba.

Ljubljančani bodo tako dodatno oslabljeni: Dino Murić je sicer že začel počasi trenirati, vendar bo potreboval še kar nekaj časa, da se bo lahko pridružil soigralcem, prav tako Jaka Brodnik, Sasu Salin pa bo ta teden opravil nekaj treningov, da bo lahko zdravniška služba videla, kako se odziva njegov gleženj.

Zmaji bodo sicer v sredo ob 20.30 skušali vpisati peto zmago v evropskem pokalu, turško moštvo, ki bo tokrat gostovalo v Stožicah, pa so na prvi tekmi že premagali. To je bil tudi edini poraz za Bešiktaš, ki je za tem nanizal štiri zmage. Tako kot Ljubljančani so si praktično že zagotovili uvrstitev v nadaljnje tekmovanje.

»Čeprav smo si uvrstitev v drugi del bolj ali manj že zagotovili, želimo pred domačo publiko zmagati. To sicer ne bo lahko, saj je ekipa Bešiktaša v primerjavi s tisto izpred meseca dni, ko smo gostovali v Carigradu, precej spremenjena. Okrepila se je praktično na vseh pozicijah,« je dejal trener Uniona Olimpije Aleš Pipan.