Đorđe Crnomarković okrepil Olimpijo

Gre za centralnega branilca, ki lahko igra tudi na položaju levega bočnega branilca.

Objavljeno
26. junij 2016 21.07
Posodobljeno
26. junij 2016 21.07
A. V.
A. V.
Ljubljana - Slovenski nogometni prvak Olimpija Ljubljana je sporočil, da se je okrepil s srbskim osrednjim branilcem Đorđem Crnomarkovićem, ki je v lanski sezoni zastopal barve tamkajšnjega prvoligaša FK Javor Ivanjica.

Še ne 23-letni Crnomarković je že lani trkal na vrata srbske članske izbrane vrste, pred podpisom pogodbe z zmaji pa so se za usluge tega osrednjega branilca, ki lahko po potrebi zaigra tudi na položaju levega bočnega branilca, ogreli pri Vojvodini, Crveni Zvezdi in Chievu. Toda med vsemi mikavnimi ponudbami, se je Crnomarković odločil za prihod v zmajevo gnezdo. Podpisal je triletno pogodbo.

"Prvi vtisi po prihodu v Ljubljano so izjemni. Zavedam se velike odgovornosti, ki jih prinaša igranje v zeleno-belem dresu. Olimpija je nedvomno velik klub z najvišjimi možnimi ambicijami. Ob tej priložnosti bi se zahvalil vsem, ki so mi pomagali uresničiti željo, da postanem član Olimpije. Storil bom vse, kar je v moji moči, da upravičim pričakovanja vodstva kluba, trenerjev, soigralcev, navijačev in naposled slovenske javnosti," je po podpisu pogodbe z NK Olimpija Ljubljana dejal 189 centimetrov visoki branilec Crnomarković.