Agentka potrdila: Dani Alves blizu Barceloninih izhodnih vrat

Za brazilskega branilca se ogrevajo na Otoku, najbolj pri Manchester Unitedu, Arsenalu, Chelseaju in Liverpoolu.

Objavljeno
04. marec 2015 15.18
SOCCER-SPAIN/
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Barcelona - Šepet ulice, da naj bi brazilski nogometni zvezdnik Dani Alves zapustil vrste Barcelone, zlepa ne potihne, zdaj pa je namigovanja podžgala še njegova agentka Dinorah Santana, ki je potrdila, da je 31-letni branilec dejansko v pogovorih z nekaterimi evropskimi klubskimi velikani. S katerimi, ni želela izdati.

Prekaljenemu bočnemu branilcu po koncu sezone poteče pogodba s katalonskim velikanom, ki pa mu nove zaenkrat še ni vrgla na mizo. Po sedmih letih na štadionu Camp Nou se torej vse bolj dozdeva, da si bo Dani Alves poiskal novega delodajalca. Zanj so se še posebej ogreli na Otoku, v svojih vrstah si ga želi predvsem Manchester United, pa tudi Arsenal, Chelsea in Liverpool.

»Smo v sklepni fazi pogovorov in blizu podpisu pogodbe z novim klubom. Še vedno smo na razpolago tudi Barceloni za podaljšanje zvestobe, a ne bomo več dolgo čakali,« je prikimala Dinorah Santana. Alves se je k Barceloni preselil leta 2008 iz Seville, v tem času pa med drugim osvojil štiri ligaške lovorike in dva naslova v ligi prvakov.