Ancelotti: Blatter naj drugič dvakrat premisli izrečene besede

V Real Madridu so sprejeli opravičilo Seppa Blatterja, ki je nedavno razburil s šalami na račun Cristiana Ronalda.

Objavljeno
01. november 2013 20.33
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Madrid - Potem ko je pred dnevi predsednik Svetovne nogometne zveze (FIFA) Sepp Blatter razburil nogometno javnost s šaljivo primerjavo Lionela Messija in Cristiana Ronalda, so v Real Madridu sprejeli opravičilo za njegove neprimerne besede na predavanju v Oxfordu.

Blatter, ki je Ronalda označil za »komandirja« na igrišču, ki veliko zapravi za frizerja, zlato žogo pa bi raje podelil Messiju, se je pozneje kesal in na twitterju zapisal skesano opravičilo. V njem je zapisal, da Cristiana nikakor ni nameraval užaliti. Portugalski zvezdnik mu je odgovoril kar na zelenici, ko je na tekmi proti Sevilli zabil tri gole, po enem od zadetkov pa se veselil z »vojaško« gesto.

Tudi trener Reala Carlo Ancelotti je dejal, da v klubu ne gojijo zamer do predsednika, vseeno pa Blatterja opozoril, naj drugič raje dvakrat premisli, preden izreče kaj podobnega. »Ronaldo me je s svojim odzivom presenetil, res je pravi profesionalec. Opravičilo smo sprejeli, a škoda je že narejena. Včasih je bolje premisliti in šteti do deset, preden kaj izrečeš. Sam to večkrat naredim,« je dejal Ancelotti.