Ancelotti: Di Maria želi oditi

Pri madridskem Realu na prestop čaka Angel di Maria, toda visoke cene za zdaj ni pripravljen plačati še noben klub.

Objavljeno
21. avgust 2014 15.30
Argentina's Angel di Maria celebrates after scoring his side's only and winning goal in extra time during the World Cup round of 16 soccer match between Argentina and Switzerland at the Itaquerao Stadium in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, July 1, 2014.
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Madrid - Trener madridskega Reala Carlo Ancelotti je potrdil, da si Angel di Maria želi zapustiti ekipo. Argentinski nogometaš je vodstvo že zaprosil za prestop, do katerega bo skoraj zagotovo prišlo. Ob bogatih okrepitvah (James Rodriguez in Toni Kroos) v tem milijonskem moštvu kot sta je jasno, da zanj ni več prostora.

Di Maria naj bi se preselil v Paris St. Germain, ki pa ni pristal na visoko ceno zanj. Zanimanje zanj so izrazili tudi v Manchester Unitedu, a niso zanj vložili še nobene konkretne ponudbe.

»Sami Khedira ima pogodbo še za eno leto, a je že zavrnil podaljšanje, Di Maria pa je prosil za prestop. Toda če ne bo našel pravega kluba, bo ostal,« je dejal Ancelotti.

V Realu, ki ga v petek čaka povatna tekma superpokala z Atleticom, so včeraj novo pogodbo podpisali z Luko Modrićem. Hrvaški nogometaš bo v španski prestolnici ostal do leta 2018. »S podaljšanjem pogodbe se moje sanje nadaljujejo. Upam, da bomo v naslednjih letih slavili še veliko naslovov,« je povedal odlični 28-letni vezist, ki je bil eden ključnih igralcev ob neodločenem izidu 1:1 na prvi superpokalni tekmi. »Ko sem pred dvema letoma prišel sem, smo prav tako osvojili superpokal, pomembno je, da lovoriko osvojimo znova,« je še dejal.