Beckam zagotovo v Francijo?

L'Equipe in Le Parisien sta danes zapisala, da se bo David Beckham zagotovo pridružil PSG, njegov zastopnik pa, da še ne ve.

Objavljeno
21. december 2011 09.35
Posodobljeno
21. december 2011 09.48
P. D., Delo.si
P. D., Delo.si

Pariz - V dveh francoskih časnikih je bilo danes moč prebrati, da bo angleški nogometni zvezdnik David Beckham po novem letu kariero zagotovo nadaljeval v Franciji, poroča STA. Tako športni dnevnik L'Equipe kot Le Parisien sta zapisala, da se bo Beckham v januarskem prestopnem roku pridružil pariškemu PSG.

»Vse je dogovorjeno. Beckham je držal besedo in bo naslednje leto in pol nosil dres PSG,« je zapisal Le Parisien na naslovnici. Po pisanju tega časnika bo nekdanji kapetan angleške nogometne reprezentance postal najbolje plačani nogometaš v Franciji, saj bo mesečno prejemal po 800.000 evrov. Pogodbo naj bi podpisal v naslednjih dneh.

Pri L'Equipu pa so zapisali, da je že vse pripravljeno za Beckhamov prihod. Šestintridesetletnega nogometaša in njegovo ženo Victorio bodo sprejeli kot rock-zvezdnika.

Beckhamov zastopnik pa je za mrežo Sky Sports dejal, da nogometaš zaenkrat še razmišlja o tem, kaj bo počel, ko mu s koncem leta poteče tudi pogodba z ameriškim moštvom Los Angeles Galaxy.