Berić brez Ukrajine, nared za PSG

Nogometna evropska liga: Fiorentina Josipa Iličića pričakuje Poljake.

Objavljeno
22. oktober 2015 01.50
FBL-FRA-LIGUE1-SAINTETIENNE-AJACCIO
J. S., šport
J. S., šport
Ljubljana – Po dveh večerih privlačnih tekem v ligi prvakov bodo drevi igrali tudi 24 tekem v evropski nogometni ligi. Tudi v tekmovanju druge kakovostne ravni na stari celini ne bo manjkalo zanimivih tekem in pravih navijaških dvobojev.

Slovenski navijači bodo lahko spremljali na delu pet klubov s slovenskimi legionarji. Najbolj nenavadno predigro je imel dvoboj Fiorentine, za katero igra Josip Iličić, in Lecha iz Poznana. Poljaki so včeraj izpustili uradni trening in novinarsko konferenco, saj je imelo njihovo letalo zamudo. Bojan Jokić je v kadru za tekmo z Belorusi, Robert Berić pa ni odpotoval s soigralci v ukrajinski Dnipropetrovsk. Razlog? Saint Etienne bo v nedeljo gostoval v Parizu, tekma z državnimi prvaki pa je za klub pomembnejša od večera v evropski ligi. Podoben motiv bodo imeli v podzavesti tudi Iličić in druščina; Fiorentina bo v nedeljo igrala z Romo.

Tekme slovenskih legionarjev, 19.00: Dnipro – St. Etienne (Berić), Fiorentina – Lech (Iličić), AZ Alkmaar – Augsburg (Matavž), Partizan – Bilbao (Balažic); 21.05: Villarreal – Dinamo Minsk (Jokić).