Coman v Bayernu do 2023

Kingsley Coman se je nemškim prvakom pridružil avgusta 2015, ko jim ga je posodil torinski Juventus.

Objavljeno
21. december 2017 20.35
SOCCER-CHAMPIONS/BAYERN
A. V.
A. V.
München - Nemški nogometni velikan Bayern München je podaljšal pogodbo s francoskim reprezentantom Kingsleyjem Comanom do leta 2023. Kot poroča časnik Sport Bild, so se Bavarci odločili za dolgoročno sodelovanje z 21-letnim nogometnim talentom in z njim vnaprej podpisali pogodbo do leta 2023, saj je bila zdajšnja pogodba veljavna do leta 2020.

Coman se je nemškim prvakom pridružil avgusta 2015, ko jim ga je posodil torinski Juventus, aprila letos so ga Nemci odkupili za 21 milijonov evrov. Pri Bayernu o prepričani, da bi bil prav Coman lahko naslednji veliki zvezdnik kluba po Francku Riberyju in Arjenu Robbnu.

V pisarni bavarskega prazniki očitno zelo aktivni, saj so dopoldan potrdili, da so se okrepili s 30-letnim napadalcem Sandrom Wagnerjem, dosedanjim napadalcem Hoffenheima. Nemški reprezentant se bo Bavarcem pridružil 1. januarja 2018, podpisal pa je pogodbo do konca junija 2020. Bayern je za Wagnerja odštel okrog 12 milijonov evrov, poročajo nemški mediji. V Münchnu rojeni Wagner je 11 let preživel v mlajših selekcijah bavarskega kluba.

Münchenčani so sicer že nekaj časa iskali dostojno zamenjavo za prvega napadalnega zvezdnika, Poljaka Roberta Lewandowskega, ki je nedavno tudi sam izrazil željo, naj vodstvo kluba poišče novega napadalca.