Danijel Miškić naslednja tri leta v Olimpiji

Nogometaše Olimpije je okrepil vezist Danijel Miškić iz Celja. 

Objavljeno
25. julij 2016 17.04
A. V.
A. V.
Ljubljana - Nogometaši Olimpije imajo novega nogometaša. To je 22-letni Danijel Miškić, do zdaj igralec Celja. Miškić, ki je v mlajših kategorijah zastopal barve hrvaških prvoligašev Sesvet, zagrebškega Dinama in Lokomotive, je nase opozoril tudi v mlajših reprezentančih selekcijah. Pred dvema letoma in pol ga je nogometna pot vodila v Slovenijo, kjer si je z odličnimi igrami v dresu Celja prislužil klic iz vrst aktualnega državnega prvaka.

»V prvi vrsti bi želel poudariti, da sem zelo srečen, ker sem postal član največjega kluba v Sloveniji. Prvi vtisi so izjemni, saj so me vsi v klubu odlično sprejeli, tako da komaj čakam, da z moštvom opravim uvodni trening. Prihod v Olimpijo pomeni zelo velik korak naprej v moji karieri, zavedam pa se, da bom v prihodnje moral nadgraditi svoje igre iz Celja, če bom želel upravičiti pričakovanja vodstva kluba, navijačev in javnosti. Našim izjemnim navijačem obljubljam, da bom na vsakem treningu in tekmi storil vse, kar je v moji moči, da prispevam pomemben delež k uspehom kluba. Cilji so znani in jasni: želimo osvojiti tako državno prvenstvo kot domači pokal,« je po podpisu triletne pogodbe z aktualnimi državnimi prvaki dejal Danijel Miškić.

Olimpija je v tej sezoni nastopila v kvalifikacijah lige prvakov, kjer jo je v drugem kolu ustavil Trenčin, v državnem prvenstvu pa ima po dveh tekmah državnega prvenstva maksimalnih šest točk, s čimer se lahko pohvali le še Maribor.