Horić odhaja v Turčijo

Kenan Horić je iz matičnega Čelika iz Zenice v Domžale prišel januarja 2014.

Objavljeno
09. avgust 2016 18.17
ace-nogomet
A. V.
A. V.

Domžale - Dosedanji kapetan domžalskega prvoligaša Kenan Horić bo kariero nadaljeval v Turčiji. Kot je danes sporočil domžalski klub, bo prestopil k turškemu Antalysporju, kjer bo igral naslednja štiri leta.

Z Domžalami je imel sicer 25-letni branilec sklenjeno pogodbo do konca prihodnje sezone. V turškem prvenstvu se bo pridružil nekdanjemu kapetanu Domžalčanov Nejcu Skubicu, ki je s Konyasporjem podaljšal pogodbo še za tri leta.

"O Kenanu lahko vsi v Domžalah govorimo zgolj z izbranimi besedami. Od prvega do zadnjega dne je vselej dal vse od sebe in bil pravi profesionalec tako na igrišču kot izven njega. Imel je zelo svetle in tudi težke trenutke, ki smo jih skupaj prebrodili. Vsi smo veseli, da mu je uspel prehod v bogatejši klub," je o prestopu za spletno stran kluba povedal športni direktor Matej Oražem.

Kenan Horić je iz matičnega Čelika iz Zenice v Domžale prišel januarja 2014. V dveh letih in pol je 89-krat oblekel dres Domžal, dosegel je tudi dva gola, 190 centimetrov visoki nogometaš pa je v Domžalah v tej sezoni dobil tudi kapetanski status.