Horić podaljšal z Domžalami

Pri Domžalah so podaljšali pogodbo s Kenanom Horićem, ki bo ob Kamniški Bistrici nastopal do leta 2018.

Objavljeno
28. januar 2016 16.05
Nogometaša Andraž Šporar, Olimpija in Kenan Horić, Domžale, na tekmi 1.SNL med Domžalami in Olimpijo v Domžalah, Slovenija 20.septembra 2014.
G. L.
G. L.

Domžale - Petindvajsetletni nogometaš iz Bosne in Hercegovine Kenan Horić bo tudi v naslednjih dveh sezonah del domžalskega obrambnega zidu. Dosedanja pogodba bi se mu iztekla letos poleti, nova pa ima rok trajanja do konca sezone 2017/18.

»Vesel sem, da smo na zadovoljstvo vseh vpletenih podaljšali sodelovanje. Strokovno vodstvo mi je namenilo pomembno vlogo v ekipi in upam, da bom njihovo zaupanje opravičil na igrišču in tudi izven njega,« je za klubsko spletno stran povedal novopečeni nadomestni kapetan svojega moštva. »Zagotovo ta funkcija prinaša odgovornost, ki sem jo pripravljen sprejeti. V Čeliku sem imel še večjo odgovornost, saj sem bil prvi kapetan, tako da zame to ni nič novega. Poznam svoje obveznosti tako na igrišču kot tudi v slačilnici,« je dodal 190 centimetrov visoki branilec.

Domžalska šestica se je soigralcem ob Kamniški Bistrici pridružila januarja leta 2014, z dobrimi igrami pa je nase opozorila tudi nekatere druge snubce: »Z govoricami se ne obremenjujem. Obveščen sem bil, da je klub prejel ponudbo in da do dogovora ni prišlo. Moja želja je, da bi bila ob morebitnem prestopu zadovoljna tako klub kot tudi jaz. Nikamor se mi ne mudi, saj se v Domžalah počutim odlično. Imam odlične pogoje za razvoj. Popolnoma sem osredotočen na Domžale in veseli me, da bom še naprej del rumene družine.«