Inter boljši od Dine, Maribor klonil še proti Bragi 

Na turnirju lige prvakov v dvoranskem nogometu je prvi favorit Inter prišel še do druge zmage. 

čet, 12.10.2017, 20:27; spremenjen: 22:19

Maribor - Španski klub dvoranskega nogometa Inter je v tekmi drugega kroga elitne lige prvakov v Mariboru premagal rusko Dino s 4:0 (1:0). V večerni tekmi bo FutureNet Maribor igral s portugalsko Brago.

Moskovska Dina danes ni imela možnosti proti aktualnim prvakom, ki so preko Elisandra povedli v 15. minuti, isti igralec pa je bil uspešen tudi v drugem polčasu, zadel je v 22. minuti. Na 3:0 je v 34. minuti povišal Pola, končni izid je 54 sekund kasneje postavil Fabrizio Bastezini. 

Maribor izgubil tudi proti Bragi

Mariborčani, letos v glavnem delu lige prvakov nastopajo precej oslabljeni, saj so ekipo zapustili številni uspešni slovenski dvoranski nogometaši, so na sinočnji prvi tekmi z 2:5 klonili proti Dini, danes pa pa še proti portugalski zasedbi, saj kljub vodstvu niso našli recepta, kako bi prednost, ki so si jo priigrali v drugem delu drugega polčasa, zadržali do konca.

Portugalci so preko Marinha povedli že v prvi minuti, a so gostitelji preko Roka Rednaka izenačili v 13. minuti in na odmor odšli z neodločenih 1:1. Uroš Kroflič je v 35. minuti poskrbel za vodstvo domačih, ki pa ni dolgo trajalo. V 37. minuti je izid poravnal Cassio, ki je prejel lepo podajo Ruana. Portugalska vrsta ni popuščala, v zadnji minuti tekme je za 3:2 zadel še Andre Machado, podal je Bruno Cintra. 

Prijavi sovražni govor