Kampl dobro prestrašil Zagrebčane

Evropska liga: Rijeka z Matjažem Kekom nocoj gostuje na Nizozemskem, Kevin Kampl s Salzburgom v Zagrebu.

Objavljeno
06. november 2014 07.56
J. S., šport
J. S., šport

Ljubljana – Tudi po dveh večerih lige prvakov se bo nadaljeval evropski nogometni ples. Drevi bodo želi pozornost klubi v evropski ligi, na delu pa bo tudi veliko slovenskih legionarjev.

Najbližje domovini bo igral Kevin Kampl, ki bo s Salzburgom gostoval v Zagrebu. Solnogradčanom bi že remi na Maksimiru odprl vrata v februarske izločilne boje. Bomo videli, kako se bo odrezal Katančev adut za presenečenje na Wembleyju; hrvaški mediji so bili v minulih dneh polni hvale na račun »najboljšega igralca avstrijske lige, ki bi lahko igral pri kateremkoli klubu v Evropi«.

Velik izziv čaka Rečane. Moštvo trenerja Matjaža Keka se je z zmago nad Feyenoordom vrnilo med žive, zato se obeta v Rotterdamu nov zanimiv večer.

Nekateri pari, skupina A: Zürich – Villarreal (Jokić; 19); skupina C: Bešiktaš – Partizan (Ilić; 19); skupina D: Dinamo – Salzburg (Kampl; 19); skupina F: St. Etienne – Inter (Handanović, Krhin; 19); skupina G: Feyenoord – Rijeka (trener Kek, Cvijanović, Samardžić; 21.05), Sevilla – Standard (Milec; 21.05); skupina K: Fiorentina (Iličić, Kurtić) – Paok (21.05).