Kampl ni huje poškodovan, a bo izpustil sobotno tekmo

Bo tudi na naslednji tekmi slovenske reprezentance manjkal Kevin Kampl, ki se je poškodoval na tekmi s Tottenhamom?

Objavljeno
03. november 2016 15.20
Posodobljeno
03. november 2016 15.20
Germany Soccer Bundesliga
Š. Ro.
Š. Ro.

Leverkusen - Potem ko je nazadnje slovenski nogometaš Kevin Kampl odklonil reprezentančno vabilo za kvalifikacijski tekmi z Anglijo in Slovaško, je prihod v izbrano vrsto tudi za tekmi z Malto in Poljsko za zdaj še precej negotov. Kampl je bil sinoči junak zmage Bayerja v ligi prvakov proti Tottenhamu, ko je zabil edini gol na Wembleyju, vendar pa se je ob tem poškodoval in odšepal z igrišča.

Iz Bayerja so sicer danes že uradno potrdili, da ne gre za hujšo poškodbo, saj je 26-letni nogometaš dobil le udarec v gleženj, pregled z magnetno resonanco pa je pokazal, da ni nič zlomljenega. Vseeno pa za sobotno prvenstveno tekmo proti Darmstadtu, katerega član je sicer slovenski reprezentant Roman Bezjak, še ne bo nared. Ali se bo poškodovan udeležil tudi reprezentančnega zbora, za zdaj še ni jasno.

Po pisanju portala 24ur.com, je Kampl sicer sporočil, da bo dobil opornico in bo moral počivati več tednov. Tako tudi še ni vedel, ali se bo lahko s svojim zdravstvenim stanjem udeležil reprezentančnega zbora, kjer ga, četudi poškodovanega, pričakuje selektor Srečko Katanec.