Kek trener Rijeke do leta 2023

Obe strani sta že sprejeli podrobnosti pogodbe, slovenski nogometni strokovnjak naj bi jo podpisal po vrnitvi iz Dubaja.

Objavljeno
25. januar 2016 17.14

Reka - Nekdanji slovenski nogometni selektor Matjaž Kek se je - po poročanju hrvaškega spletnega portala Index - z dosedanjim delodajalcem, drugouvrščenim prvoligašem Rijeko, s katerim se ta čas v Dubaju pripravlja na nadaljevanje sezone, dogovoril o podaljšanju pogodbe. Na Kantrido je prišel leta 2013, pred začetkom naslednje sezone je klubu obljubil štiriletno pogodbo, očitno pa je vodstvo kolektiva prepričal v tolikšni meri, da mu je predčasno ponudilo podaljšanje še za pet sezon, torej do leta 2023.

»Obe strani sta sprejeli podrobnosti pogodbe, Kek pa naj bi jo podpisal po vrnitvi na Reko,« je poudaril nekdanji igralec, zdaj pa športni direktor Srečko Juričić. Slovenski strokovnjak, ki ga še posebej ceni klubski predsednik Damir Mišković, je z Rijeko lani osvojil pokal in superpokal in se uvrstil v drugi del evropske lige, v tej sezoni pa se v prvoligaškem tekmovanju enakovredno kosa z vodilnim Dinamom, saj za njim zaostaja pičli dve točki.