Lewandowski ima slabo vest zaradi navijačev

Po podpisu pogodbe z Bayernom je Robert Lewandowski navijačem Borussie obljubil, da bo do konca sezone »dal vse za BVB«.

Objavljeno
05. januar 2014 22.16
Germany Soccer Bayern Lewandowski
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Berlin - Včerajšnjo uradno potrditev prestopa Roberta Lewandowskega v Bayern kajpak niso najbolje sprejeli navijači Borussie iz Dortmunda, za katero bo Poljak vendarle igral še do konca sezone. Tudi Lewandowski je imel očitno precej slabo vest, ker jih bo zapustil in se pridružil najhujšemu nemškemu tekmecu, zato jih je nagovoril prek socialnih omrežij in jim obljubil, da jih bo v rumeno-črnem dresu skušal navduševati vse do konca sezone.

»Želim vas nagovoriti neposredno. Tukaj mi je ostalo še šest mesecev, še vedno imamo priložnost, da skupaj veliko dosežemo. Četudi se nekateri ne strinjate z mojo odločitvijo, upam, da bom še naprej imel vašo podporo. Obljubljam vam, da bom dal vse za BVB,« je zapisal odlični poljski reprezentant, ki je v tej sezoni dal 11 golov v nemškem prvenstvu.

Lewandowski se je z Bavarske, kjer je včeraj prestal zdravniški pregled in nato podpisal pogodbo, zdaj že vrnil v Dortmund in že treniral pod taktirko Jürgena Kloppa. »Že dolgo časa vemo, da bo Robert od poletja igral za nek drug klub. Potrditev prestopa za nas ničesar ne spremeni,« je komentiral Klopp.