Ljudski vrt, danes ob 12.12: »Razprodano!«

Danes so prodali še zadnje vstopnice za sobotni veliki derbi med Mariborom in Olimpijo, ki si ga bo ogledalo 12.000 duš.

Objavljeno
21. februar 2017 15.19
bsa*Nogomet
J. P.
J. P.

Maribor - V Ljudskem vrtu se v soboto zvečer (ob 20. uri) obeta nov nogometni praznik. Spomladanski del sezone bo namreč odprl večni derbi med vodilnima prvoligašema po jesenski polovici, Mariborom in Olimpijo. Tribune bodo zagotovo polne, kar so danes potrdili iz »vijoličnega« taboru, saj so 12 minut po poldnevu prodali še zadnje vstopnice. Derbi je torej razprodan, ogledalo si ga bo 12.000 nogometnih navdušencev.

Da je zanimanje še večje, sta poskrbeli obe moštvi, ki sta jesenski del končali z enakim izkupičkom - po 46 točk. Že štiri dni pred medsebojnim obračunom se je tako danes na blagajni mariborskega kluba bohotil napis »razprodano«, v domačem kolektivu pa so v sporočilu za javnosti zapisali: »Na tribunah Ljudskega vrta bo 12.000 gledalcev, kar je tudi kapaciteta štadiona za derbi z varnostnimi omejitvami ob sektorjih, ki bodo ločevali gostujoče navijače. Zaradi personalizacije bo vstop mogoč le z osebnimi dokumenti in vpisanimi podatki na vstopnicah. V izogib gneči pri vzhodih prosimo gledalce, naj se proti štadionu odpravijo prej, vrata bodo v soboto odprta od 18.45.«