Messi nehote poškodoval gledalko (VIDEO)

Žoga, ki jo je sprožil Barcelonin argentinski nogometni virtuoz, je nesrečni navijačici zlomila zapestje.

Objavljeno
22. marec 2016 08.53
SOCCER-SPAIN/
J. P.
J. P.

Barcelona - Nogometaši Barcelone minuli konec tedna niso imeli ravno veliko razlogov za zadovoljstvo, saj so se s prvoligaškega gostovanju pri četrtouvrščenem Villarrealu vrnili z »zgolj« točko (2:2), vseeno pa seveda ostajajo z naskokom vodilno moštvo s kar devetimi točkami zaloge pred prvim izzivalcem, madridskim Atleticom Jana Oblaka.

Slabe volje je bil tudi argentinski virtuoz Lionel Messi, ki ne le, da se ni vpisal med strelce, temveč je po nesreči tudi poškodoval gledalko na tribuni. Nesrečnica je namreč sedela za domačim golom, ko je vanjo priletel Messijev projektil z razdalje, španski mediji pa si niso enotni glede posledic. Tako časnik Sport poroča, da se je skušala nogometna navdušenka z dvignjeno roko zaščititi pred žogo, ki je z veliko hitrostjo letela proti njej, pomoč pa naj bi morala iskati zaradi zlomljenega zapestja.

Mundo Deportivo pa je, nasprotno, zapisal, da jo je moralo zdravniško osebje pospremiti s tribun, potem ko je za kratko celo izgubila zavest. Nesrečni gledalki se bodo pri Barceloni za neljub pripetljaj skušali oddolžiti tako, da jo bodo povabili na prihodnjo tekmo katalonskega moštva na štadionu Camp Nou.