Mourinho: Bodite pozorni, prihaja presenečenje

Sloviti Jose Mourinho se je označil za avanturista in dejal, da nihče ne ve, kaj se bo zgodilo po koncu sezone.

Objavljeno
24. marec 2013 12.08
Posodobljeno
24. marec 2013 12.20
FBL-ESP-CUP-REALMADRID-CELTA
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Madrid - Jose Mourinho je vedno užival v medijski pozornosti. Sloviti Portugalec je s svojimi izjavami in tudi nevsakdanjimi potezami večkrat dvignil prah in se znašel na naslovnici športnih časnikov.

Ob koncu sezone je eno največjih vprašanj, kje bo strateg madridskega Reala nadaljeval svojo bogato trenersko kariero. Sam sebe je tokrat opisal kot avaturista, ki vedno znova išče izzive in zato ne more napovedati, kaj se bo zgodilo po koncu sezone.

»Ni mi lahko najti nov izziv. Kot trener sem delal že v Angliji, Španiji, Italiji in na Portugalskem. Morda se celo vrnem tja, kjer sem nekoč že deloval. Bodite pozorni, saj sledi presenečenje,« je med drugim dejal »The Special One«.

Angleški mediji so njegovo izjavo že vzeli kot napoved vrnitve na Otok, kjer naj bi po slovesu Rafaela Beniteza ob koncu sezone vnovič prevzel vodenje Chelsea. V preteklosti je Mourinho z moštvom s Stamford Bridgea dvakrat osvojil angleško premier league, spodletelo pa mu je v elitni ligi prvakov.

»Če bo Bog na moji strani in tudi v prihodnji ne bom imel zdravstveni težav, sem šele na polovici svoje trenerske kariere,« je optimistično dejal 50-letni Mourinho.