Mourinho se je tokrat obregnil ob navijače (VIDEO)

Chelseajev trener Jose Mourinho: Žalostno jo, ko vidiš polne tribune Stamford Bridgea, na njih pa grobno tišino.

Objavljeno
02. november 2014 13.39
FBL-ENG-PR-CHELSEA-QPR
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

London - Nogometaši Maribora generalke pred dvobojem četrtega kola lige prvakov niso opravili uspešno, saj so v domačem prvoligaškem tekmovanju v Ljudskem vrtu pokleknili pred Domžalami. No, Chelsea je bil v desetem kolu »premier league« uspešnejši, a je moral vse do zadnjega reševati celo kožo v domačem obračunu s QPR (2:1).

Londončane je v 32. minuti v vodstvo popeljal Oscar, v 62. minuti pa je nenadejano izenačil Charlie Austin. Vodilno moštvo prvenstva, ki ostaja neporaženo, se je do novih treh točk dokopalo s pomočjo enajstmetrovke, ki jo je v 76. minuti uspešno izvedel Eden Hazard. Zmaga Chelseaja je sicer zaslužena, čemur zgovorno pritrjujejo tudi kar 65-odstotna posest žoge in razmerje strelov v okvir vrat (9:4) in kotov (13:2).

Razvpiti Portugalec na londonskem trenerskem stolčku Jose Mourinho se tokrat ni obregnil niti ob svoje igralce niti ob sodnike, temveč ob - navijače na Stamford Bridgeu. »Vsi vedo, kako močno povezan sem s tem klubom in njegovimi privrženci. Trenutno nam na domačem štadionu ni lahko nastopati, saj se počutim, kot bi igrali pred praznimi tribunami. Nič čudnega torej, da fantje začnejo igrati, kot da nimajo prednosti domačega terena: mehko in brez življenja. Žalostno jo, ko vidiš polne tribune, na njih pa grobno tišino,« je bentil Mourinho.