Mourinho znova nad sodnika (VIDEO)

Po porazu Chelseaja v pripravljalnem dvoboju z Werderjem je razvpiti trener Jose Mourinho jezo stresel na delilca pravice.

Objavljeno
04. avgust 2014 11.16
FBL-GER-ENG-BREMEN-CHELSEA-FRIENDLY
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Bremen − Nogometaši angleškega Chelseaja, ki so pred kratkim vpisali zmago v Stožicah v dvoboju z Olimpijo, so nadaljevali priprave na novo sezono z zmago nad Vitessejem (3:1) in porazom proti Werderju (0:3), ki je kajpak dodobro podžgal razvpitega portugalskega trenerja na klopi Londončanov Joseja Mourinha. Pred nemško sedmo silo je bil resda vljuden in redkobeseden, se mu je pa jezik razvezal in naoljil v pogovoru za klubsko spletno stran, ko si je − nič novega zanj − privoščil predvsem sodnika.

»Delilec pravice žal ni razumel pomena tega obračuna. Mislil je, da je dolžan narediti veliko zabavo za domače navijače, zato je evidentno sodil v korist Werderja. Prav vse dvomljive odločitve so bile nam v škodo. Piskal je smešne prekrške, sploh drugo enajstmetrovko je potegnil od nikoder,« se je hudoval Mourinho, a v isti sapi priznal, da so bili tekmeci bolje telesno pripravljeni.

Prvič je priložnost dobil tudi povratnik k Chelseaju Didier Drogba, ki pa razpleta ni mogel spremeniti. Gostitelji so dva gola dosegli z bele točke, prvega je prispeval Eljero Elia (20.), drugega Felix Kroos (89.), vmes se je med strelce vpisal še Ludovic Obraniak (37.).