Nogometna tržnica: Kramarić pred prestopom v Chelsea, Real se ne bo odrekel Baleu

Londonski Chelsea naj bi v zimskem prestopnem roku kupil napadalca Rijeke Andreja Kramarića.

Objavljeno
31. december 2014 10.49
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

London - Vodilni klub angleškega prvenstva Chelsea naj bi se z Rijeko dogovoril glede prestopa napadalca Andreja Kramarića, poroča Večernji list.

23-letni napadalec je v tej sezoni v odlični formi in je dosegel že 28 golov, pri čemer je z 21 goli prvi strelec hrvaškega prvenstva.

Londonski klub naj bi za Kramarića v zimskem prestopnem roku odštel približno 6 milijonov evrov in ga nemudoma poslal na posodo, mediji pa omenjajo dve možni destinaciji.

Večernji list poroča, da bo Kramarić do konca sezone igral za Leicester, britanski Guardian pa navaja, da bo hrvaški napadalec okrepil Vitesse Arnhem, kjer so na posodi že trije člani Chelseaja - Wallace, Josh McEachran in Bertrand Traore.

Real ne namerava prodati Balea

V Angliji in Španiji so se v preteklih dneh razpisali o morebitnem prestopu Garetha Balea iz madridskega Reala v Manchester United.

Po poročanju španske spletne strani AS naj bi bili rdeči vragi za Valižana plačati celo 150 milijonov evrov, medtem ko so nekateri otoški mediji objavili govorice, da naj bi bil Real pripravljen poslovati le v primeru, da bo v dogovor vključen vratar Uniteda David De Gea.

Zdaj je predsednik Reala Florentino Perez dal jasno vedeti, da Bale ne gre nikamor: »Za Garetha Balea nismo prejeli nobene ponudbe, niti od Manchester Uniteda niti od drugih klubov. Ne predstavljam si Reala brez Cristiana Ronalda ali Garetha Balea. Bale je eden izmed ključnih mož, veliko je storil za naš klub in je v naših načrtih za prihodnost. Vsi klubi vedo, da Gareth Bale ne bo zapustil Reala, ne glede na to, kakšno ponudbo bomo prejeli,« je bil jasen Perez.