Nogometne novice: Florenzija čaka daljši počitek, sedem aretiranih navijačev v Londonu

Italijanski reprezentant pri Romi Alessandro Florenzi si je na ligaški tekmi strgal sprednjo križno vez levega kolena.

Objavljeno
27. oktober 2016 12.33
FBL-ITA-SERIEA-SASSUOLO-ROMA
M. Ž.
M. Ž.

Rim - Italijanski reprezentant in član Rome Alessandro Florenzi si je huje poškodoval koleno, tako da ga čaka nekajmesečni prisilni počitek.

Bočni branilec rimskega kluba se je poškodoval v zaključku sredine prvenstvene tekme proti Sassuolu in so ga v 85. minuti morali odnesti z igrišča. Kasnejši pregledi so pokazali, da si je Florenzi strgal sprednjo križno vez levega kolena in ga danes čaka operacija.

25-letni Italijan je v tej sezoni nastopil na trinajstih tekmah, na katerih je dosegel en gol in tri podaje. Od leta 2012 je tudi član državne reprezentance, za katero je odigral 24 tekem in vknjižil dva gola.

Sedem aretiranih v Londonu

Včerajšnjo tekmo osmine finala angleškega ligaškega pokala med West Hamom in Chelseajem so med drugimi zaznamovali tudi navijači obeh klubov, ki so se spopadli na tribunah Olimpijskega štadiona v Londonu.

Huligani so se med tekmo spopadli na tribunah in se obmetavali s sedeži in kovanci, tako da je morala posredovati policija, ki je aretirala sedem ljudi.

V obeh klubih so ostro obsodili divjanje navijačev, pri West Hamu pa so napovedali, da bodo vse vpletene kaznovali z dosmrtno prepovedjo ogleda tekem.