Nogometni svet: Kirm prihaja v Domžale

Andraž Kirm bo kariero nadaljeval v Domžalah, podpisal je pogodbo do konca sezone.

Objavljeno
19. oktober 2017 18.02
Andraž Kirm, št.17, vezist Olimpije, na tekmi 1.slovenske nogometne lige - 1.SNL. Ljubljana, Slovenija 17.julija 2016. [1.SNL,nogomet,nogometaši,NK Olimpija,NK Celje,šport,Kirm Andraž]
N. Gr.
N. Gr.

Domžale - Slovenski pokalni prvaki so našli zanimivo in izkušeno okrepitev, prihaja nekdanji reprezentant Andraž Kirm. Nazadnje je igral za ljubljansko Olimpijo, a je bil tudi on žrtev čistke ob prihodu Igorja Bišćana na trenersko klop, kar Kirm zelo zameri vodstvu zmajev. Zdaj se jim bo poizkušil maščevati v rumenem dresu Domžal, s katerimi je podpisal pogodbo do konca letošnje sezone. 

Kevin Kampl bo z RB Leipzigom še naprej lahko igral na Red Bull Areni, prej znani kot centralni štadion v Leipzigu. Klub in mestne oblasti so podpisale pogodbo o upravljanju z objektom vsaj do leta 2040, takrat pa se bosta obe strani lahko odločili, kako naprej. RB Leipzig bo z denarjem, ki ga v klub črpa Dietrich Mateschitz štadion močno prenovil in povečal, po novem bo lahko sprejel kar 57 tisoč gledalcev, dela pa naj bi se začela še pred koncem letošnjega leta. 

Ivica Olić bo spet priskočil na pomoč hrvaški nogometni reprezentanci, a tokrat ne v igralski vlogi. V dodatnih kvalifikacijah bo izkušeni nekdanji napadalec Bayerna poizkušal pomagati ognjenim do preboja na svetovno prvenstvo v Rusiji, na poti jim stoji reprezentanca Grčije. Olić bo vsaj za prihajajoči dve srečanji v vlogi pomočnika začasnega trenerja Zlatka Dalića.