O prihodu Lazovića v zmajevo gnezdo še nič uradnega

Olimpijin trener Marko Nikolić: V dvoboju s Koprom pričakujem veliko gledalcev, podporo potrebujejo igralci, ne jaz.

Objavljeno
22. februar 2016 17.09
J. P.
J. P.

Ljubljana - Vodilni slovenski nogometni prvoligaš Olimpija je pred nadaljevanjem sezone predstavil smele načrte, o prihodu izkušenega 32-letnega srbskega napadalca Danka Lazovića, ki je v karieri zamenjal že kar nekaj uglednih klubov (Feyenoord, Bayer, PSV, Zenit), pa uradnih informacij na današnjem srečanju vodstva kluba s sedmo silo ni bilo.

V soboto, ob 16.55, bo Olimpija v stožiškem dvoboju s Koprom začela pohod k ubranitvi prvega mesta na razpredelnici po jesenskem delu prvoligaškega tekmovanja. Do uresničitve zastavljenih ciljev bosta ekipi skušala pomagati tudi tujca Julius Wobay in Miroslav Radović, ki sta se novim soigralcem pridružila nazadnje, z njunim angažmajem pa je zadovoljen tudi novi trener Marko Nikolić.

»Radović je izkušen igralec, ki ve, kako se osvajajo naslovi, kako je igrati pod pritiskom v velikem klubu. Tudi Wobay je že dolgo v evropskem nogometu in tudi zanj velja, da je kakovosten igralec, kar je v soboto dokazal v prijateljskem dvoboju s Terekom. Njegova telesna pripravljenost je že blizu optimalni,« je o okrepitvah spregovoril trener Nikolić in razkril, da bodo v zmajevem gnezdu ta teden predstavili še eno okrepitev.

»V dvoboju s Koprom pričakujem veliko število gledalcev, podporo s tribun potrebujejo predvsem igralci, ne jaz. Ljubljana je lačna naslova, na katerega čaka že dve desetletji, prav bi torej bilo, da se to odrazi tudi v obisku, ne zgolj v pisanju po spletnih portalih. Nogomet se igra na štadionu, ne na kavču. Vsi v klubu si želimo naslov, a bomo potrebovali tudi pomoč in podporo navijačev, predvsem mlajši igralci,« je končal Nikolić.