Olimpijo zapustila še Radujko in kapetan Sretenović

Odhodom iz Olimpije ni videti konca, saj je odšel še Dalibor Radujko, kapetan Sreten Sretenović je novi član Partizana.

Objavljeno
28. avgust 2012 16.08
Posodobljeno
28. avgust 2012 16.21
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Ljubljana - Pri ljubljanskem nogometnem prvoligašu Olimpiji razmere očitno še zdaleč niso rožnate, saj se nadaljujejo kadrovske rošade.

Danes je vodstvo kluba namreč sporočilo, da so se sporazumno razšli tudi z nekdanjim kapetanom Daliborjem Radujkom. 27-letni Koprčan tako po dveh letih zapušča Ljubljano, pri Olimpiji pa so mu zaželeli veliko sreče pri novih športnih izzivih.

Ob tem so iz tabora zeleno-belih še sporočili, da bo novemu trenerju Andreju Razdrhu kot pomočnik pomagal Darko Karapetrović, skupaj sta sodelovalo že pri vodenju mladinske vrste.

Sretenović v Partizan

Za nov šok pri privržencih Olimpije pa je poskrbela novica iz Srbije, kjer so mediji že v dopoldanskih urah pisali, da naj bi bilo že vse dogovorjeno za prestop kapetana Sretena Sretenovića, ki naj bi okrepil Partizan.

Beograjski velikan je namreč po poškodbi Miloša Ostojića ostal brez centralnega branilca in si zato na vse pretege prizadevajo, da bi v srbsko prestolnico zvabili v Čačku rojenega Sretenovića, ki je v Srbiji že igral, saj je v preteklosti nosil dres Rada.

V popoldansih urah so se pisanja srbskih medijev potrdila, saj so iz Olimpije sporočili, da sta kluba dosegla dogovor in se bo 27-letni branilec preselil v Beograd.