Perišić tretji hrvaški soigralec Handanovića

Dovčerajšnji nogometaš nemškega podprvaka Wolfsburga in hrvaški reprezentant Ivan Perišić obljubil zvestobo Interju.

Objavljeno
28. julij 2015 18.11
SOC/
J. P., Delo.si
J. P., Delo.si

Milano - Italijanski nogometni prvoligaš Inter je še povečal svojo hrvaško kolonijo. Ob rojakih Mateu Kovačiću in Marcelu Brozoviću bo v novi sezoni majico milanskega moštva, pri katerem si sicer kruh služi tudi slovenski reprezentančni vratar Samir Handanović, nosil tudi 26-letni krilni zvezni igralec izbrane vrste Ivan Perišić, ki se bo na Apeninski polotok preselil iz Wolfsburga, ki mu je bil zvest minuli dve sezoni.

Po poročanju portala Sky Sport Italia bo Inter nemškemu podprvaku, za katerega bo Perišić zadnjo tekmo odigral v sobotnem superpokalu z Bayernom, za v Splitu rojenega nekdanjega igralca Sochauxa, Roeselareja, Bruggeja in Borussie Dortmund odštel 18 milijonov evrov odškodnine.

Interju, ki je moral včeraj v prijateljskem dvoboju na Kitajskem premoč priznati madridskemu Realu (0:3), je pred dnevi zvestobo obljubil tudi nekdanji nogometaš Fiorentine in nazadnje Manchester Cityja, član črnogorske izbrane vrste Stevan Jovetić. Predvsem pa se črno-modri veselijo, da so v svojih vrstah zadržali argentinskega ostrostrelca Maura Icardija, ki je zavrnil tudi »galaktike«.