Pogba le podaljšal z Juventusom

Francoski vezist Paul Pogba je kljub zanimanju številnih evropskih klubov podaljšal sodelovanje z italijanskimi prvaki.

Objavljeno
24. oktober 2014 15.34
FBL-ITA-SERIEA-FRA-JUVENTUS-POGBA-FILES
G. L., Delo.si
G. L., Delo.si

Torino - Italijanskemu nogometnemu velikanu Juventusu je uspel pomemben posel znotraj lastnega kadra, saj so pri stari dami uspeli podaljšati pogodbo z zelo zaželenim vezistom Paulom Pogbajem. Francoski reprezentant je bil v zadnjih mesecih na radarju madridskega Reala in pariškega PSG, sedaj pa je z Italijani podaljšal pogodbo do leta 2019.

Enaindvajsetletni nekdanji član angleškega Manchester Uniteda se je v zadnjem času razvil v enega najboljših vezistov v italijanskem prvenstvu, zato je bilo podaljšanje pogodbe z njim Juventusova prioriteta. Prejšnji dogovor je Pogbaja na Torino vezal zgolj do leta 2016, zato so bili najbogatejši evropski klubi že v pripravljenosti.

Njihov interes se bo sedaj najbrž nekoliko ohladil, saj bodo Juventusovi apetiti po milijonih zagotovo še višji. Pogba je namreč podpisal dolgoročno pogodbo. »Zjutraj smo se dogovorili o podaljšanju pogodbe s Paulom Pogbajem, ki ga bo z Juventusom vezala do leta 2019,« je na sestanku z delničarji torinskega kluba povedal glavni Juventusov operativec Giuseppe Marotta.