Pogodbo s Triglavom sklenil tudi Momir Bojić

Profesionalno pogodbo z novopečenim kranjskim prvoligašem je podpisal tudi 23-letni branilec Momir Bojić.

Objavljeno
10. julij 2017 14.45
N. Gr.
N. Gr.

Kranj - Kranjski nogometni prvoligaš Triglav nadaljuje s podpisi profesionalnih pogodb z nosilci igre. Pred dnevi je pogodbo podpisal vezist Igor Bukara, tokrat je bil na vrsti 23-letni osrednji branilec Momir Bojić, ki je bil v lanski sezoni standardni člen začetne enajsterice Triglava.

»Počutim se fantastično! Zelo sem vesel, da mi je klub izkazal zaupanje, na vsak način pa ga bom poskušal vrniti z igrami na igrišču. To je nadgradnja in ob enem nagrada za opravljeno delo ter rezultate v zadnji sezoni. Triglav je moj klub, tu sem od samega začetka, zato sem še toliko bolj vesel,« je dodal Bojić, ki je med drugim dosegel edini zadetek za Triglav na prijateljski tekmi proti Rijeki.

»Čutimo, da se prvenstvo približuje. Ne morem reči, da se je v ekipo naselila nervoza, nikakor ne. Morda le tista pozitivna, ki bo poskrbela, da bomo kar najbolj nabrušeni že v soboto. Iskreno, komaj čakamo, da se začne, sam bi najraje videl, da bi že kar danes igrali z Ankaranom,« je še dodal Bojič, nanj očitno resno računa tudi novi trener Tonči Žlogar.