Radović se po gosposkem dogovoru poslavlja

Slovenski nogometni prvak Olimpija bo v novo sezono štartal brez enega najizkušenejših v igralskem kadru.

Objavljeno
08. junij 2016 22.41
mdr*Nogomet
J. P.
J. P.

Ljubljana - Slovenski nogometni prvak Olimpija bo v novo sezono štartal brez enega ključnih členov v drugi polovici minule sezone, prekaljenim srbskim napadalcem Miroslavom Radovićem, ki je izkoristil dogovor s predsednikom Milanom Mandarićem, ki mu je omogočal predčasno prekinitev pogodbe po koncu sezone.

»S predsednikom sva imela gosposki dogovor o mojem odhodu, ki je zdaj izpolnjen. Želim mu veliko zdravja in uspeha z Olimpijo. Zahvaljujem se soigralcem, s katerimi smo v Ljubljano vrnili naslov državnih prvakov, in navijačem, ki so me od prvega dne vzeli za svojega in mi izkazali izjemno podporo. Nobena skrivnost ni, da sem v klub prišel predvsem zaradi Marka Nikolića. Življenje gre naprej, Olimpiji pa želim vse dobro v prihajajoči evropski sezoni,« je poudaril 32-letnik, ki ima tudi poljsko državljanstvo, pot pa ga bo najverjetneje vodila k Partizanu, pri katerem je začel kariero.

Mandarić pa je dodal: »Iskreno se mu zahvaljujem za njegov doprinos k velikemu uspehu Olimpije v tej sezoni. Žal nam je, da ne ostaja v naši sredini, toda takšen je dogovor, ki ga spoštujem. Z Miroslavom se razhajamo v prijateljskem odnosu, želim mu vse najboljše v nadaljnji karieri, vrata našega kluba pa mu ostajajo vselej odprta.« V pretekli sezoni je Radović v 14 nastopih zbral dva gola in prispeval še tri podaje.