Rodgers zanikal razdor v garderobi

Na sestanku Brendana Rodgersa in igralcev po porazu z Arsenalom naj bi počilo. No, trener rdečih kakršnakoli trenja zanika.

Objavljeno
06. april 2015 16.10
FOOTBALL/
G. L., Delo.si
G. L., Delo.si

Liverpool - Trener Liverpoola Brendan Rodgers je v zadnjih dneh v zelo nehvaležnem položaju. S svojim moštvom je izgubil dva neposredna obračuna za preboj v ligo prvakov - z Manchester Unitedom in Arsenalom -, po Otoku pa so se zatem začele širiti govorice, da znotraj moštva severnoirskega trenerja ni vse v najlepšem redu.

Za nejevoljo navijačev s štadiona Anfield Road tako ali tako skrbita že Raheem Sterling in po novem še Jordan Henderson, ki se spogledujeta z odhodom drugam. V angleških medijih pa so sedaj vzniknile še govorice o domnevnem razdoru znotraj moštva oziroma trenjih na relaciji igralci-trener. Rodgers je po nedavnem porazu z Arsenalom svoje fante zbral na sestanku in jih soočil z določenimi dejstvi, nogometaši pa naj bi se po poročanju otoških medijev odzvali jezno in nezadovoljno. Rodgers je zato za danes sklical novinarsko konferenco, na kateri je kakršnakoli nesoglasja zanikal.

»Imamo veliko podobnih sestankov, na katerih analiziramo naše predstave, in ta ni bil nič drugačen od običajnih. Takšni sestanki so nam pomagali, da se dvignemo po slabšem začetku sezone. Nič takega ni bilo,« je povedal Rodgers, ki kljub sedmim točkam zaostanka za mesti, ki vodijo v ligo prvakov, ne meče puške v koruzo. »Imam odlično skupino igralcev, ki vsak dan dajejo vse od sebe. Borili se bomo do konca. Težko bo sicer, če tekmeci pred nami ne bodo izgubljali točk, a mi moramo zmagati vseh sedem (preostalih) tekem in naredili bomo vse, da nam to uspe,« je zaključil trener nekdanjih angleških in evropskih prvakov.