Selektor Dobovičnik objavil seznam za Finsko

Slovenska članska reprezentanca v dvoranskem nogometu je doslej odigrala 227 uradnih tekem.

Objavljeno
14. oktober 2016 15.21
A. V.
A. V.
Ljubljana - Slovenska članska reprezentanca v dvoranskem nogometu se bo prihodnji teden zbrala na uvodnih pripravah, ki bodo 22. in 23. oktobra v Rogatcu in Rogaški Slatini. Teden dni pozneje pa sledi odhod na Finsko, kjer bo zasedba selektorja Andreja Dobovičnika v Helsinkih odigrala dve tekmi proti Fincem - 29. in 30. oktobra.

"Pred nami je nov cikel, na vrsto pa bo prišlo tisto, za kar ni bilo časa in tekem poprej: začeli bomo precej na široko, predvsem pa s tistimi fanti, ki so se pokazali v najboljši luči v prvih treh krogih državnega prvenstva. Temu bomo dodali še igralce, ki so bili poleg v prejšnjih ciklusih reprezentance, a zadostne priložnosti še niso dobili. Želel bi, da vsi ti fantje izkoristijo minutažo in priložnost," je ob pogledu na seznam igralcev povedal selektor Dobovičnik. Slovenija na Fifini lestvici zaseda 12. mesto, Finci pa so na 43. mestu.

Slovenska članska reprezentanca v dvoranskem nogoemtu je doslej odigrala 227 uradnih tekem. S 64 zadetki je najboljši strelec kapetan Igor Osredkar, ki je rekorder tudi po številu nastopov za izbrano vrsto (126).

Povabljeni igralci:

Nik Zajc (Bronx Škofije), Igor Bratić (Oplast Kobarid), Matej Fideršek (Brezje), Alen Fetić (Brezje), Nikola Jelić (Litija), Uroš Martič (Sevnica), Alen Mordej (Bronx Škofije), Denis Totošković (Brezje), Jaka Sovdat (Oplast Kobarid), Anže Širok (Oplast Kobarid), Žiga Čeh (Brezje), Damir Puškar (Brezje), Domen Krnc (Sevnica), Gašper Vrhovec (Litija) in Teo Turk (Litija). Igralci na čakanju: Sebastijan Drobne (Dobovec), Rok Rednak (Dobovec), Dejan Bizjak (Dobovec), Borut Ručna (Litija), Patrik Čujec (Litija), Denis Govekar (Sevnica), Jan Nečemer (Sevnica), Gregor Kos (Oplast Kobarid).