Skubic podaljšal pogodbo z Domžalami

Kapetan slovenskega prvoligaša Domžal, Nejc Skubic, v moštvu ostaja do junija 2015.

Objavljeno
25. oktober 2012 19.34
M. Ž., Delo.si
M. Ž., Delo.si

Domžale - Iz nogometnega kluba Domžale so sporočili, da so s kapetanom Nejcem Skubicem podpisali novo pogodbo, s katero bo 23-letni vezist v klubu ostal do junija 2015.

Skubic se je Domžalam pridružil januarja po prihodu iz romunskega Otelul Galatija in doslej nastopil na 25 tekmah. Čeprav mladi nogometaš še ni dosegel gola, je s svojimi predstavami prepričal vodstvo kluba, kar je potrdil tudi športni direktor Matej Oražem.

»Nejc se je po prihodu iz Romunije v našem klubu odlično znašel, o čemer priča tudi dejstvo, da pogosto nosi kapetanski trak naše ekipe. Z novo sezono smo mu našli tudi igralno mesto, ki najbolj odgovarja njegovim sposobnostim. Je eden redkih zveznih igralcev v slovenski ligi, ki ima sposobnost ponavljanja, obenem pa je še izjemno fizično pripravljen. S svojimi predstavami kaže veliko mero zrelosti, veseli pa predvsem dejstvo, da je iz tekme v tekmo viden napredek in da je prostora za nadaljnji razvoj še kar nekaj. Veseli me, da se tudi Nejc v Domžalah dobro počuti, konec koncev je postal tudi naš someščan in da vidi možnost napredovanja v Nogometnem klubu Domžale,« je povedal Oražem.

Domžalčani so po štirinajstih kolih državnega prvenstva na tretjem mestu, v nedeljo pa jih čaka dvoboj z vodilnim Mariborom.