Slovenski nogometaši z novim izgledom

Slovenska nogometna reprezentanca se bo 23. marca na prijateljski tekmi pomerila z Makedonijo in predstavila nove drese.

Objavljeno
09. marec 2016 19.43
Š. Ro.
Š. Ro.

Ljubljana - Slovenska nogometna reprezentancase po spodletelem poskusu preboja na evropsko prvenstvo vrača na zelenice. Že kmalu bo pod vodstvom selektorja Srečka Katanca odigrala dve prijateljski tekmi; prva bo v Kopru proti Makedoniji, 23. marca, druga pa 28. marca proti Severni Irski v Belfastu.

Z Nogometne zveze Slovenije so sporočili, da so vstopnice za tekmo na Bonifiki že v prodaji, navijače pa vabijo, naj bi pridejo reprezentante ogledati v novi podobi - predstavili bodo namreč nove drese.

Reprezentanca se bo na Obali zbrala 21. marca, tekma z Makedonijo bo čez dva dni ob 18. uri

NZS je danes sporočila še, da so se na Brdu pri Kranju sestali predstavniki zveze in vodstva slovenske policije. Preučili so dosedanje sodelovanje in spregovorili o izzivih v prihodnosti. NZS in slovenska policija sta 1. februarja lani sklenila sporazum o sodelovanju, današnji sestanek pa je nadaljevanje rednega dialoga: izmenjali so poglede na varnostno problematiko v povezavi z ligaškimi tekmovanji, spregovorili o boju proti prirejanju izidov tekem ter skupnih ukrepih za preprečevanje nasilja in nestrpnosti, kar je tudi prioriteta obeh organizacij.