Thiago Silva tudi uradno v PSG

Francoski nogometni prvoligaš PSG je potrdil, da je sklenil sodelovanje z nogometašem Milana Thiagom Silvo.

sob, 14.07.2012, 20:28

Pariz - Katarski lastniki francoskega nogometnega kluba Paris Saint Germain so očitno odločeni, da bodo storili vse, da se v naslednji sezoni po 19 letih zavihtijo na francoski vrh. Tako so že začeli uresničevati drage okrepitve, ki italijanskega prvoligaša Milana. Kot so potrdili, so na svojo stran že zvabili 27-letnega Thiaga Silvo in z njim podpisali petletno pogodbo.

Kolikšna je višina odškodnine, ki jo bo PSG odštel Milanu sicer ni znano, se pa zadnje dni govori o številki 62 milijonov evrov, ki naj bi jih rossonerri prejeli za Thiaga in Zlatan Ibrahimovića. Slednji očitno še ni popustil pri pogajanjih za prestop. »Nismo še sklenili dogovora, še vedno delamo na tem. Ko bo vse dorečeno, bomo vse podrobnosti sporočili na novinarski konfrenci,« je povedal Ibrahimovićev agent Nino Raniola.

Milan bi s prodajo igralcev lahko pridobil okoli 170 milijonov evrov. Oba sta imela sicer z italijanskim prvoligašem dolgoročnio pogodbi, toda lastnik kluba Silvio Berlusconi je že potrdil njun odhod.

 

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se