Thiago Silva tudi uradno v PSG

Francoski nogometni prvoligaš PSG je potrdil, da je sklenil sodelovanje z nogometašem Milana Thiagom Silvo.
Objavljeno
14. julij 2012 22.28
FRA-BRAZIL-PSG-SILVA-FILES
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Pariz - Katarski lastniki francoskega nogometnega kluba Paris Saint Germain so očitno odločeni, da bodo storili vse, da se v naslednji sezoni po 19 letih zavihtijo na francoski vrh. Tako so že začeli uresničevati drage okrepitve, ki italijanskega prvoligaša Milana. Kot so potrdili, so na svojo stran že zvabili 27-letnega Thiaga Silvo in z njim podpisali petletno pogodbo.

Kolikšna je višina odškodnine, ki jo bo PSG odštel Milanu sicer ni znano, se pa zadnje dni govori o številki 62 milijonov evrov, ki naj bi jih rossonerri prejeli za Thiaga in Zlatan Ibrahimovića. Slednji očitno še ni popustil pri pogajanjih za prestop. »Nismo še sklenili dogovora, še vedno delamo na tem. Ko bo vse dorečeno, bomo vse podrobnosti sporočili na novinarski konfrenci,« je povedal Ibrahimovićev agent Nino Raniola.

Milan bi s prodajo igralcev lahko pridobil okoli 170 milijonov evrov. Oba sta imela sicer z italijanskim prvoligašem dolgoročnio pogodbi, toda lastnik kluba Silvio Berlusconi je že potrdil njun odhod.