Vetrih še dodatni dve sezoni v rumenem

Primorski zvezni igralec je z nogometnim prvoligašem iz Domžal sodelovanje podaljšal do konca sezone 2018/19.

Objavljeno
24. avgust 2016 18.31
regent nogomet
J. P.
J. P.

Domžale - Trenutno tretjeuvrščeni slovenski nogometni prvoligaš iz Domžal je podaljšal sodelovanje s 181 centimetrov visokim 25-letnim zveznim igralcem Amedejem Vetrihom, ki je rumenim po novem obljubil zvestobo do konca sezone 2018/19. V primorskem Šempetru rojeni nogometaš, otrok Gorice, je ob Kamniško Bistrico prišel lansko poletje, ko je podpisal dveletno pogodbo, ki jo je zdaj podaljšal še za dve leti.

»Od prvega dne se v Domžalah odlično počutim, tu imam zagotovljene vse pogoje za napredek tako v nogometnem kot osebnem smislu, vesel sem, da bom lahko še naprej del te klubske zgodbe,« je poudaril Vetrih, ki je v minuli sezoni zbral 24 nastopov, v letošnji pa zaigral na vseh šestih prvoligaških dvobojih, nazadnje je proti Olimpiji v igro vstopil v drugem polčasu. Med strelce se doslej še ni vpisal.

Domžalčani so sicer formo pilili v Rogatcu in z 2:0 ugnali katarskega drugoligaša Qatar SC, o čemer je Primorec povedal: »Dobro smo začeli in hitro zadeli. V razmaku nekaj minut smo bili uspešni še drugič in tekmo na videz mirno pospravili pod streho. Nasprotniku nismo dopustili zrelih priložnosti, z nekaj sreče bi bila zmaga lahko še izdatnejša.«