Ronaldinho in Henry navdušila kot v starih dobrih časih

Thierry Henry je s »škarjicami« razparal mrežo Montreala, okrogli Ronaldinho z mojstrskimo potezo osmešil tekmece.

Objavljeno
09. maj 2013 14.21
Brazil Soccer Copa Libertadores
D. O., Delo.si
D. O., Delo.si

Ljubljana - Tudi v svoji nogometni pomladi sta Thierry Henry in Ronaldinho sposobna z mojstrskimi potezami na zelenici spomniti na pretekle čase, ko sta sodila med največje nogometne zvezdnike.

35-letni francoski napadelc Henry je tako v ameriški ligi MLS v dresu moštva New York Red Bull z dvema goloma prinesel zmago nad Montraelom. Posebaj spektakularen je bil njegov drugi zadetek, ko je nekdanji član Barcelone in Arsenala po podaji s kota s »škarjicami« razparal mrežo tekmecev.

Na jugu Amerike pa je mojstrovino prikazal 33-letni Ronaldinho, ki se je s svojim Atleticom Mineirom prebil v četrtfinale pokala Libertadores. Na povratni tekmi proti Saou Paolu (4:1) je s hat-trickom zablestel nekdanji član Manchester Cityja Jo, domače navijače pa je z atraktivnim preigravanjem navdušil Ronaldinho, ki je v svojem slogu preigral tri nasprotnikove branilce, toda nato zgrešil gol. Na posnetku je tudi lepo vidno, da brazilski veteran v zadnjem obdobju očitno ne skrbi najbolje za svoje telo, saj se razkrije zaobljen trebušček.