Zidane bo v Manchester odpeljal tudi Ronalda in Benzemaja

Med Zidanovimi izbranci za prvo tekmo polfinale lige prvakov sta tudi Cristiano Ronaldo in Karim Benzema, ki pa sta vprašljiva.

Objavljeno
25. april 2016 14.17
M. Ž.
M. Ž.

Madrid - Desetkratni evropski prvak Real se bo v torek na prvi polfinalni tekmi lige prvakov na štadion Etihad pomeril z Manchester Cityjem.

Glavni trener madridskega moštva Zinedine Zidane je dan pred tekmo imenoval 23 igralcev, s katerimi bo odpotoval v Anglijo, na seznamu pa sta tudi Cristiano Ronaldo in Karim Benzema, ki še nista okrevala po poškodbah.

Portugalski zvezdnik si je 20. aprila na tekmi z Villarrealom poškodoval stegensko mišico in je izpustil sobotno ligaško tekmo proti Rayu Vallecanu. Včeraj se je sicer udeležil treninga, vendar pa je treniral brez žoge.

Pod še večjim vprašajem je nastop Francoza, ki si je na sobotni tekmi poškodoval koleno in igrišče zapustil v 42. minuti, včeraj pa ni treniral.

Branilec Reala Marcelo je pred odhodom v Manchester povedal: »Smo v polfinalu lige prvakov, poleg tega pa se borimo tudi za naslov španskega prvaka. Smo v odlični formi. V torek bomo igrali na zmago, obenem pa poskušali svojo mrežo ohraniti nedotaknjeno, saj bo to še kako pomembno na povratni tekmi. To bo zelo pomembna tekma in vsi jo bodo spremljali.«

Seznam Realovih igralcev za tekmo z Manchester Cityjem

Vratarji: Keylor Navas, Kiko Casilla, Ruben Yanez.

Branilci: Pepe, Sergio Ramos, Raphaël Varane, Nacho, Marcelo, Dani Carvajal, Alvaro Arbeloa, Danilo.

Vezisti: Toni Kroos, James Rodriguez, Gareth Bale, Casemiro, Mateo Kovačić, Luka Modrić, Isco.

Napadalci: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Lucas Vazquez, Jese Rodriguez, Borja Mayoral.