Andy Murray se bo poročil brez zvezdniške družbe

Britanski teniški as Andy Murray in njegova dolgoletna izbranka Kim Sears se bosta poročila to soboto na Škotskem.

Objavljeno
08. april 2015 16.15
SPO-TEN-GSE-151769198
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

London - Britanski rumeni tisk se pripravlja na veliko zvezdniško poroko, na kateri pa, če izvzamemo par, ne bo prav veliko zvezd. Škotski teniški igralec Andy Murray in njegova dolgoletna izbranka Kim Sears se bosta to soboto poročila v Murrayjevem domačem mestu Dunblane, na listi povabljenih pa ni prav veliko znanih imen.

Par, ki je skupaj že devet let, si je zaželel poroke v ožjem krogu, četudi sta bodoča zakonca najela katedralo, v kateri je prostora za 300 ljudi. Vseeno bodo med gosti večinoma njuni sorodniki in prijatelji, iz teniških krogov bo med njimi le Tim Henman, medtem ko Novak Đoković, Roger Federer in Rafael Nadal niso dobili vabila, prav tako ne njegov škotski rojak sir Alex Ferguson.

»Ne bo veliko zvezdnikov, med njimi nimam veliko prijateljev. Povabljeni so ljudje, ki so nama blizu, s katerimi sva in bova preživela veliko časa,« je dejal Murray in tudi odločno zanikal, da poročnih fotografij ne namerava prodati kakšnemu časniku, kot jih je denimo lani reviji Hello! prodal Đoković.