Birsa mora paziti

Valter Birsa: Prišel sem v nov svet, Milan je klub najvišje ravni, ne morem več govoriti o njem brez dovoljenja službe PR.

Objavljeno
28. oktober 2013 14.47
AC Milan's Valter Birsa celebrates after scoring, during a Serie A soccer match between AC Milan and Udinese, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Oct. 19, 2013. (AP Photo/Luca Bruno)
Š. R.
Š. R.

Valter Birsa je v zadnjih tednih močno opozoril nase v majici slovitega Milana. Nogometnega asa, ki je zabil nekaj pravih epskih golov tudi za slovensko reprezentanco (Maribor, Bratislava, Johannesburg ...), so v Lombardiji sprejeli z negotovostjo, v zadnjih dneh pa mu izreka hvalospeve celo Kaka, leta 2007 najboljši nogometaš na svetu. Kaka želi nastopiti tudi na svetovnem prvenstvu, ki bo prihodnje leto prav v njegovi domovini. Bi igrala v Braziliji tudi Slovenija, če bi bil na zadnji tekmi v Bernu na voljo Srečku Katancu tudi 27-letni Birsa? Tega ne bomo izvedeli, Šempetrčan tudi nič več ne razkriva mnenj svojim privržencem prek računa na Twitterju.

»Moram paziti. Prišel sem v nov svet, Milan je klub najvišje ravni, nič več ne morem govoriti o klubu brez dovoljenja službe PR,« je razkril priljubljeni »Biki«, ki je prej bolj pogosto prek twitterja sodeloval s kolegi Markom Šulerjem, Boštjanom Nachbarjem, Goranom Dragićem, Primožem Brezcem in drugimi, ki še naprej vneto »čivkajo«. Kot so razkrili Italijani, so slovenski novinarji zasuli Milan s prošnjami za intervju z Birso.