Caroline Wozniacki v zapeljivem spodnjem perilu

Nekdanja številka ena ženskega tenisa je v izzivalnem promocijskem spotu predstavila svojo znamko spodnjega perila.

čet, 20.09.2012, 18:00

Ljubljana - Danska teniška igralka Caroline Wozniacki je šla po stopinjah (pre)mnogih športnikov, ki se v prostem času ukvarjajo tudi z modo oziroma imajo svoje blagovne znamke. 22-letna Wozniackijeva je namreč v sodelovanju z danskim podjetjem JBS pred dnevi predstavila svojo kolekcijo spodnjega perila z imenom »To sem jaz«.

»Gre za udobno kolekcijo spodnjega perila, ki je namenjena vsem dekletom, ki bi se rada dobro počutila in bila hkrati v koraku s sodobnimi modnimi trendi. Material je zelo kakovosten, saj se bo lepo prilegal ženskemu telesu,« je ob predstavitvi dejala Danka, ki je sezono 2010 in 2011 končala na prvem mestu lestvice WTA.

V zadnjem obdobju Danka ne blesti na teniških igriščih, med drugim je tudi zdrsnila iz najboljše deseterice, saj je trenutno na enajstem mestu. Dodamo naj še, da je simpatična tenisačica na veselje moških ljubiteljev tega športa uporabila kar samo sebe.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se