Cristiano Jr. ne ve ničesar o svoji mami

Mati Cristiana Ronalda je v svoji biografiji med drugim razkrila tudi, da se utegne njen sin kmalu poročiti.

Objavljeno
21. julij 2014 15.31
TENNIS-MEN/MADRID
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Madrid - Štiri leta po rojstvu, sin portugalskega nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda, še vedno ne ve ničesar o njegovi biološki materi. Gre za Američanko, katere ime nikdar ni bilo znano, Ronaldo pa je takoj po rojstvu prevzel popolno skrbništvo nad Cristianom Jr. Po poročanju nekaterih medijev, naj bi bila ženska le nadomestna mati njegovemu otroku.

V zadnjih dneh sicer na plano prihaja vse več zanimivih podrobnosti iz Ronaldovega zasebnega življenja, za to je poskrbela zlasti njegova mati Dolores z objavo avtobiografije. Tudi v njej je zapisala, da ji je Cristiano jasno povedal, da »mati njegovega otroka ne bo nikdar znana«. Dolores je sicer leta 2010 odpotovala v ZDA in malega Cristianinha pripeljala v Madrid, kjer živi vsa Ronaldova družina.

Kot piše Mirror, pa je njegova sestra Elena razkrila, da malček ne sprašuje veliko po materi. »Enkrat sem mu dejala, da je v nebesih, a me je Cristiano prosil, naj tega ne govorim. Zdaj mu rečemo, da njegova mama potuje. Več pa ne sprašuje,« je dejala in še dodala: »Če pa bo želel kdaj izvedeti, kdo je njegova biološka mati, pa bo to nejgova odločitev, in nihče mu tega ne bo mogel preprečiti.«

Avtor biografije o Dolores Paulo Sousa Costa pa je ob tem še namignil, da naj bi se Ronaldo kmalu poročil z manekenko Irino Shayk. »Dolores trdno verjame, da se bosta prej ali slej poročila,« je dejal.