Cristiano Ronaldo spet samski

Portugalski zvezdnik dobil tretjo zlato žogo, a ostal brez dekleta. Z Irino Šajk naj bi se sprla med novoletnimi prazniki.

Objavljeno
18. januar 2015 23.04
reut*Ronaldo
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Madrid - Le nekaj dni po tem, ko je bil Cristiano Ronaldo že drugo leto zapored glavna zvezda podelitve nagrad za najboljšega nogometaša leta, je (poleg njegovega krika ob zahvali) v medijih zaokrožila tudi novica o njegovem razhodu z rusko lepotico Irino Šajk.

Govorice o tem je sprožila njena poteza, ko mu je nehala slediti na twitterju, potem ko je ni bilo na slovesni podelitvi zlate žoge, na kateri sta še lani oba skupaj jokala. Tokrat je Ronaldo ni niti omenil v zahvalnem govoru, ona pa se na socialnih omrežjih sploh ni odzvala na njegov uspeh, temveč objavila le vročo fotografijo s snemanja z neznane tropske lokacije.

Nogometaš in manekenka sta bila sicer par štiri leta, skupaj sta preživela še božične praznike v Dubaju, od koder sta objavila skupno fotografijo, nato pa naj bi se pred novim letom hudo sprla.

Kot je poročal angleški Daily Express, je spor nastal uaradi Ronaldove mame. Nogometaš Reala je želel še pred novim letom domov in presenetiti Dolores za njen rojstni dan, Irina pa ni želela oditi. Tako je menda ostala v Dubaju, Ronaldo pa se je s sinom vrnil v Evropo. Kot je še zatrdil vir, ki je paru blizu, je bil prepir le vrh ledene gore, saj sta v zadnjem obdobju že imela težave, prste naj bi imela vmes tudi Ronaldova mati, s katero Šajkova ni imela najboljših odnosov.